Inloophuis Midden-Brabant zoekt pittige tante (m/v) met superkrachten

Vacature coördinator communicatie

Het Inloophuis is een open huiskamer voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Of je nu patiënt, familie, partner of de overbuurvrouw bent, wie geconfronteerd wordt met kanker is welkom. Je kunt bij Inloophuis Midden-Brabant terecht voor informatie, workshops en allerlei activiteiten. Die hebben soms alles en soms juist helemaal niets met kanker te maken.
We zijn per direct op zoek naar iemand die alle activiteiten op het gebied van communicatie aanstuurt, organiseert en kritisch volgt. De ommunicatiecommissie bestaat uit een webbouwer, een vormgever en twee copywriters. Jij geeft als coördinator richting aan dit team. Je stelt vast wat er moet gebeuren, wie daarvoor verantwoordelijk is en bewaakt de deadlines.
We zoeken een pittige tante (m/v) met superkrachten: iemand die knopen doorhakt, allergisch is voor suffe vergaderingen en het team op een vrolijke manier weet te motiveren. Het betreft een vrijwilligersfunctie van 0 - 4 uur per week.

Waar je je zoal mee bezighoudt:

  • Meedenken over de nieuwe website en zorgen dat die gevuld wordt met frisse content
  • Zorgen dat posters, brochures, uitnodigingen, etc. op tijd af zijn
  • Ongevraagd bemoeien met de vorm en inhoud van onze uitingen
  • Nieuwe ideeën aandragen en de uitwerking daarvan in gang zetten
    (bijvoorbeeld om extra sponsorgelden binnen te halen)

Kracht van het Inloophuis
Het Inloophuis draait op de kracht van vrijwilligers. Soms zijn dat mensen die zelf te maken hebben gehad met kanker. Maar even vaak zijn het professionals die naast hun ‘gewone’ baan iets extra willen betekenen. Hoewel er geen financiële vergoeding tegenover staat, maakt dat het werk niet vrijblijvend. We moeten op elkaar kunnen rekenen!

Download de vacature hier

Het inloophuis

Reageer vandaag nog!

Voor deze functie zijn we in de allereerste plaats op zoek naar iemand die er zin in heeft! Heb je ervaring in het aansturen van een team vrijwilligers? Mooi! Ben je een communicatieprofessional? Geweldig! Hou je van een uitdaging en ben je goed plannen en organiseren? Mail dan vandaag nog je motivatie en cv naar Mirjam Bogaarts: mirjam@inloophuismiddenbrabant.nl.