IPSO Koffieuurtje Wereldkankerdag 4 februari 2020

Koffie drinken met onze speciale koffiekit op tafel? Op Wereldkankerdag staat u daarmee even stil bij kanker en de impact daarvan op mensen en hun omgeving.

De koffiekit is bedoeld voor 10 personen en bestaat uit:

  • 10 Bekers
  • Servetten
  • 10 x Lekkernij
  • Info over het inloophuis
  • Info van de partners van het Koffieuurtje

De koffiekit kost 100 euro voor bedrijven en wil je op deze manier je steentje bijdragen aan mensen die leven met kanker, bestel dan hier de koffiekit of gebruik de "ik doe mee"-knop hiernaast

Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren hoe het iemands leven op zijn kop zet.

Hoe belangrijk is het dan dat er psychosociale ondersteuning is voor mensen die geraakt zijn door kanker en dat kanker bespreekbaar is! Inloophuis Midden-Brabant biedt een ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met kanker. Een warme, huiselijke plek waar men in contact kan komen met lotgenoten om ervaringen te delen en herkenning kan vinden. Daarnaast kan men deelnemen aan creatieve, sociale en ontspannende activiteiten te midden van de regionale keten van zorgverleners die bij mensen met kanker zijn betrokken. Om op deze wijze bijdragen te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die te maken hebben met kanker.

Jaarlijks meedoen aan de koffieochtend is een initiatief dat bijdraagt aan zorginnovatie, sociale cohesie en positieve gezondheid. Hiermee wordt tevens de bekendheid van ons inloophuis en betrokkenheid bij de ziekte kanker vergroot en u sponsort een ANBI-erkend goed doel. Samen met werknemers, collega’s, vrienden, buren of familie!

 

Aan dit project werken mee:

Steun het inloophuis

Inloophuis Midden-Brabant
is afhankelijk van giften.
We kunnen uw steun gebruiken!